Lonely Soul

juli 10, 2011

Lonely Soul.jpg

Det börjar bli fler och fler i min samling. Här är en målning som jag har skapat och som kommer vara med i höstens utställning “MENU”. Vad tycks?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Lonely Soul

Jocke / juli 11, 2011

Återigen en period med i stort sett noll att göra på jobbet. Som vanligt hälsar jag på hos dig!

Strålande sol, hett som i en masugn och glittrande hav. Kan det bli bättre? Skulle väl vara att man inte är låst till att vara inne hela dagen…

Dina tavlor…jag är övertygad om att om jag ser någon av dina tavlor om 30 år så kommer jag se direkt att den är målad av dig!
Med tanke på din idrottsbakgrund hoppas jag ingen refererar till IFK Göteborg när de ser denna.

Vilka konstnärer tycker du om? En av mina stora favoriter är Lars Lerin, sett hans utställningar flera gånger och mycket av hans konst finns där jag är uppväxt. Sedan kan man ju inte låta bli att älska våra nationalmålare, som till exempel Zorn.

Nog om det, snart morgon i Sverige och dags för dig att kliva upp.Hoppas du får en bra dag Anna. På återseende/Jocke

Svara

    Anna Benson / juli 11, 2011

    Gillar när du har i stort sett noll på jobbet. Blir ju så många härliga kommentarer då. Tack för dem. Idag regnar det i Ragnabo, men jag älskar ju det också. Jag hoppas du har rätt angående min konst. Är du i Stockholm i oktober får du hojta så får jag välkomna dig på min vernissage “MENU”. Konstnärer? Har inget bra svar på det. Jag gillar det som är vackert och snyggt. No names. Kram igen!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories