Löjrom, bestickshållare och taxikö

juni 14, 2014

IMG_5789

02.00 kom jag innanför dörren igår på Söder. Så skönt. Väskorna kom faktiskt fram. Jag är verkligen inte den som målar fan på väggen men ändå. Igår kändes det ändå som rätt stor risk att väskorna skulle transporteras någon helt annanstans än till Arlanda men de kom. Och allt Bulgariskt vin jag köpt med hem höll. Skönt att sladda ut från BETA-parkeringen mot Stockholm. Plockade upp övriga gänget som stod och väntade på taxi i den enormt långa kön. Hur kan det inte finnas taxibilar på Arlanda? Just asking.

Idag har jag typ sovit. Varit så trött! Johanna och jag tvättade och sedan sprang vi en runda. Och medan jag sov igen var hon och handlade min favoriträtt. Kalixlöjrom. Så gott. Kan äta det alla dagar i veckan tror jag. Stekte en frasig råraka till och ett glas grüner veltliner. Damfotboll på tv och Sveriges övertygande vinst mot Skottland med 3-1. Good babes! Nu ryggläge och Orange is the new black. Hoppas ni har en mysig lördag. Så skönt att bara vara hemma. Och med Johanna.

Just det måste bara visa vår runda “burk” som vi har våra bestick i. Inspiration från Urban Deli. Och väldigt smidigt när man ska duka och plocka ur diskmaskinen…IMG_5793 IMG_5809 IMG_5791 IMG_5811

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories