Livets kontraster

februari 11, 2012

Varit ett intensivt dygn. Somnar som en stock alldeles strax. Minglade igår på Maria Montazamis release av sina nya väskor. Mycket tofsar. Maria bjöd sedan in mig på sin middag på Hotel Stureplan, vilket var otroligt trevligt och intimt och vi åt en fantastisk god trerätters meny. Och mycket prat om USA och böcker framförallt. Särskilt om kokböcker eftersom Maria släppte sin i höstas. Visste ni att det släpps en kokbok om dagen i Sverige? That’s amazing.

Tog flyget i morse till Kalmar för boksignering på ICA Supermarket i Torsås. Fantastiskt kul med så härlig uppslutning. Det trodde jag INTE! Har träffat alla möjliga från min barndom idag. Var nästan 15 år sedan som jag bodde här. Allt från lärare till klasskamrater till mormor och morfar. Imorrn smäller det igen och jag är i Torsås mellan 12-15.

På kvällen hade jag tre små gullungar i knät hemma hos min syster Frida som bjöd hem på storslagen födelsedagsmiddag. Hela familjen var samlad vilket inte är särskilt ofta. Otroligt mysigt. Jag älskar livets kontraster. Och min familj.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories