Livet på Gotland

juli 9, 2015

image

Vi är på Gotland och njuter. Har ett helt fantastiskt hus i Fårösund. Ska vara här i sommar. Nytt, fräscht och modernt I like that. Ja, ganska långt ifrån plastmattor och gamla kök. Ni fattar. Stugor. Det har sin charm också de där sommarstugorna men oj vad jag gillar modernt, snyggt och bekvämt. Och utsikten över havet.

Jag är så kär. Susanne har fångat mitt hjärta och gör mig så lycklig. Och K. Min lilla familj. Vi njuter varje minut här. Livet är bra nu.

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Livet på Gotland

Annette / juli 10, 2015

Låter helt fantastiskt! Delar din uppfattning helt om nytt o bekvämt …. Ni är så vackra båda två, passar varandra …. Ha en magisk sommar

Svara

    Anna Benson / juli 13, 2015

    Tack fina du! Ja. nu njuter vi. Gotland, kärleken och sommaren är helt fantastisk. Kramar

    Svara

Latest comments

Archives

Categories