Live från Bordtennis-SM!

mars 3, 2011

anna-benson-35.jpg

Jag försöker räkna, men kan inte minnas hur många SM i pingis jag har spelat genom åren, men det är en del. En gång spelade jag i elitseriens mest fruktade gäng. Inte sant Råå BTK? Se den gamla bilden nedan. Bilden ovan är tagen någon gång under min tid i franska ligan. Visste ni att jag har spelat pingis?

Det är med en stor ära jag kommer ta mig an uppgiften att bevaka 2011 års upplaga av SM, som går i Erikdalshallen 4-6 mars. Det är faktiskt redan smygstart ikväll med sponsorpingis och uppvisning av Waldner och co. Givetvis finns jag på plats redan då. Ni kan följa SM under alla dagar via min blogg och jag kommer precis som tidigare leverera rörliga bilder, stillbilder och intervjuer, inte minst resultat så snabbt jag bara kan. Min förhoppning är att ni kommenterar och gillar det ni läser och lugnt och stilla kan följa SM på distans om ni nu inte kan vara på plats i Eriksdalshallen. Jag ska göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade. Pingisbloggaren Max Ansbro kommer också att blogga från SM och ni kan även följa hans blogg på www.pingisfan.se. Mellan blogginläggen kommer jag tillsammans med Fredrik Berling att jobba som konferencier.

Läs mer om SM här. Det kan vara absolut sista chansen att se Jan-Ove Waldner in action.

Vill ni inte följa pingis-SM i helgen? Ja, då kanske inte min blogg är superbra att läsa just då. Puss

Skarmavbild 2011-03-02 kl. 21.31.36.png

IMG_0713.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories