Liv Strömquists “Jag tänker på dig”

september 21, 2014

image

Vilken helg. Nu på väg hem från Loka Brunn. I fredags var jag riktigt kulturell som jag var typ förr. Älskar det och inser att jag lägger alldeles för lite tid på kultur. Johanna överrskade mig med föreställningen “Jag tänker på dig” baserad på Liv Strömquists seriealbum Prins Charles känsla, Einsteins fru och Ja, till Liv! Oroligt bra! Utsålt och nu  extraföreställningar hela hösten på Dramaten ungas scen på Elverket.

Liv Strömquist tänker på dig! är en rolig, analytisk och feministisk föreställning om kärlek, baserad på Liv Strömquists serier. Urpremiären ägde på Unga Dramaten/Elverket i regi av Ada Berger.

Liv Strömquist är en svensk serieskapare och programledare i radio. Hon har bland annat kommit ut med seriealbumen Hundra procent fett och Ja till Liv, och tillsammans med Jan Bielecki som tecknare producerat Drift.

Kvällen avslutades på mitt nya favvohak Speceriet på Artellerigatan. Gastrologiks bakficka. Så sjukt bra!

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Liv Strömquists “Jag tänker på dig”

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories