Lite Jamesa Bond

januari 29, 2014

Jag känner mig lite som James(a) Bond just nu. Smyger runt med den här ASCOOLA klockan på handleden. Jag testar ju en massa produkter från Samsung som ni vet och det här är ta mig tusan det bästa de har kommit upp med den senaste tiden. En telefonklocka! Min telefon kan vara en bra bit bort för att klockan ska fungera (hittar jag inte telefonen så söker klockan upp den). Det ringer, sms, mail, Facebook med mera i klockan. Så just nu känns telefonen överflödig. Eller nja inte riktigt men man klarar sig väldigt långt med klockan. Dessutom är den en kamera i den, men mest för nödfall. Spionfall. En bra grej är när jag kör bil så kan jag svara och prata utan att behöver pyssla med headset etc. Jag pratar bara rakt ut och klockan fångar upp det. Nutidens teknik. Så coolt! Just det – Samsung Gear (funkar med Samsung Note och S4). Om du vill vara lite cool…

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories