“Lisa and the girls”

juli 4, 2010

Lisa Arvidsson med vänner

Känner mig inte alls som en “Stureplanstjej”…längre. Innan kände jag varenda dörrvakt känns det som och minglade liiite mer frekvent. Men igår hade vi som sagt drinkbord på Rose och det var fullt ös till de ena hitsen efter de andra. Det var väldigt kul och rockigt, men jag kan inte påstå att jag saknar denna “värld”. Ibland är det dock väldigt kul. Här är “Lisa with the girls”. Några av dem i alla fall. Puss

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on ““Lisa and the girls”

Frida / juli 5, 2010

Jag kan säga att de var lika svårt att hitta din blogg;) måste säga att de var en otroligt rolig kväll och jag tror att bröllopet kommer vara den stora goda efterrätten. Spännande att få träffa alla Lisas kompisar. Nu blir till att läsa denna fantastiska blogg som inte bara handlar om barn;) vi kommer att rocka fett i Kalmar. Sköt om dig tills dess! Kram Frida

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories