Lime 103 i downtown

oktober 19, 2010

Foto0637.jpg

Ikväll var jag och åt i downtown på en ny resaturang med peruanskt kök. Otroligt kul och spännande. Mojiton med gurka istället för mynta var sjukt god. Blev bara en sådan dock. Stället heter Lime 103 och är billigare än varenda restaurang på beachen. Det räcker i och för sig bara att åka över bron från Miami Beach till downtown så halveras notan. Fast i USA betalar man ju sällan som tjej ändå… Min vän Rene är grym på att ta med mig på nya intressanta restauranger. Senast var på USA:s kändaste Cubanska restaurang “Versaille” som ligger i stadsdelen “Little Havanna” i Miami. Hur som helst i Peru äter man mycket fisk och skaldjur och eftersom jag inte är något stort fan av det så letade jag upp en kyckling på menyn. Efter en hård tennismatch som vi blev tvugna att bryta var jag utsvulten. Grymt ställe vi lirade tennis på. Lovar att blogga om det en dag. En privat anläggning med både tennis och golf. Medlemskapet är enormt dyrt. Hur dyrt kommer jag inte ihåg men återkommer. Puss

Foto0633.jpg

Foto0632.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories