Ligger lite efter…

april 19, 2013

Tänk att tv når ut till så många? Jag har fått cirka 300 brev och meddelanden sedan min medverkan i “Efter Tio” häromdagen. Tusen tack! Har dock inte hunnit svara alla ännu. Här är två av de fina meddelanden jag har fått.

“Hej Anna!  Första gången jag såg dig var när du var med i efter tio här om veckan. Jag har bott utomlands i fyra år och har fullkomligt missat dina böcker. Jag blev så berörd av intervjun och så nyfiken på din historia så jag beställde båda böckerna på en gång. Köpte dom som e-böcker och började läsa direkt. Från första sidan var jag fast! Idag har jag läst ut C halva A och jag måste bara säga att det är bland det bästa böcker jag läst! Så ärligt, så starkt, så bra skrivet och så vackert! Det är en hyllning till kärleken, men framförallt en hyllning till dig själv!   Tack för att du gett mig denna läsupplevelse!”

“Det hela började med intervjun hos Malou – mitt första “personliga” möte med dig. Kan inte med ord beskriva hur hårt det berörde/träffade mitt hjärta – beslöt mig för att läsa dina böcker – trots att jag typ är blind på ena ögat – whatever … blev helt upprymd av din berättelse och dina personliga upplevelser. Wow! Tack för att du delat med dig så innerligt och känslosamt. Har själv förlorat någon kär och kunde “lätt” relatera till delar av din historia och ditt innersta. Hoppas få läsa mer av dig! Kram på dig längs med framgångssagan!”

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 Comment on “Ligger lite efter…

Mikael / april 20, 2013

Hej, hoppas jag inte stör!

Jag ville bara höra med dig om du har något intresse av ett Modeforum? Tanken är att hjälpa mindre bloggare eller små hemsidor att synas som inte har råd att betala pengar för tex adwords eller bloggcast. Om man gör ett bra inlägg i modeforumet så får man automatiskt mer läsare och ett plus är att i vårt modeforumt är vi alla vänner och hittar på roliga saker tillsammans. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från ModeMikael

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories