Life is good.

december 29, 2011

Idag har varit en av de bästa på länge. Så härligt! Känns som om jag har fått en kick. Känner mig så pigg och glad. Trotsade mina knän efter lyktstolpeincidenten och gav mig ut på en lång inlinestur när jag vaknade i morse. Var nere vid South Point av Miami Beach. Det är så vackert där. Miami Beach Marina kör jag alltid förbi och där ligger alla tokiga båtar. De är så stora och framförallt så många att man knappt tänker på dem. Åkte sen vidare ut till piren där jag och Gabriel cyklade för några veckor sedan. Gud vad vackert. Vill gå där med min älskade en vacker dag. På tal om det så skulle jag också vilja sitta vid underbara och klassiska “Smith & Wollensky” som är en restaurang precis vid kajen och blicka ut över havet. Det är så mysigt och verkligen to recommend.

På eftermiddagen mötte jag upp grabbarna. Jonas och Melker hade en heldag på Nikki Beach i en lyxig cabana. Jag och Gabriel gick dit och störde turturduvorna en stund på en lunch. Jag tog ett glas vin dessutom som var så otroligt gott. Ja, gud vad gott det kan vara ibland. Nu har jag sprungit min runda längs boardwalken upp  till 47th Street och sen ner till 23rd där jag bor. Man mår bra av att träna. Så är det bara. Och ikväll anländer någon väldigt speciell. Och imorrn någon annan väldigt speciell. Life is good.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories