Lidingö, -17 i frysen (?) och ny frisyr på Salong Snow

februari 23, 2010

036

Igår kväll grävde jag fram bilen och rattade den mot Lidingö. Fick hjälp av 5 starka grabbar som både skottade och puttade ut bilen ur snödrivorna. I miss my jeep! Men vilka gentlemän! Ibland är det underbart att vara kvinna. Framförallt när man blir så där väääldigt kvinnlig och till och med får svårt att öppna bildörren. Hmm jo måste nog erkänna att den där kvinnligheten spelas på ibland… Iväg jag kom och att komma till Gåshaga, är lite som att komma hem. Madeleine bjöd på underbar middag som hon så ofta skämde bort mig med i Helsingborg under vår tid där tillsammans. Hennes söner Adam och Aron är riktigt stora numera och vuxna grabbar. Sålda på amerikansk fotboll båda två. Vi hade mycket att prata om… Kul. Familjen Nobs är min lilla extrafamilj. Love u.

Stockholm 2010 020

Madeleine hade -17 i sin frys. Är det normalt? Hur kallt har du? Verkar skumt att ha -17 och jag lovade att undersöka detta…

Idag besökte jag min underbara frisör, Shamon. Han är grym och har varit min frisör i snart 6 år. Salong Snow har varit en trotjänare och syntes till och med på matchtröjan några år som en samarbetspartner. Numera vet jag inte vad salongen tjänar på mig men förhoppningsvis något då det var längesen ett besök där kostade något. Min underbara vän Gabriel är fullkomligt förälskad i Victoria Beckham, så jag klippte mig som henne… 🙂 Eller? Vad tycker ni?

040

OS-medaljerna – jag har tappat räkningen. Och det är ett förbannat gott tecken. Fan vad vi är bra! 🙂

Och all snö… Vem betalar för den? För att 511 gubbar springer på hustaken och skottar, eller kör på vägarna eller till och med går längs rälsen? Ja, vem betalar för allt detta? Jag? Du? OMG. Den här vintern är nog ingen dans på rosor Anders Borg. Snarare en dans på taken.

Det är trots allt ett helt fantastiskt landskap. När jag parkerat bilen igår på Mosebacke (observera att jag drack mjölk till maten!), kunde jag inte låta bli att hala upp kameran och plåta lite. Fantastiska bilder. Ljuvligt vackra. Idag var det – 23 grader! Och pappas gran? Ja, den lyser än.

Puss

Stockholm 2010 021

Stockholm 2010 023

Stockholm 2010 026

Stockholm 2010 033

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Lidingö, -17 i frysen (?) och ny frisyr på Salong Snow

Peter / februari 23, 2010

Snygg frilla på en cool tjej,,,

Må bäst!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories