Letar lokal i Torsås kommun!

juli 11, 2014

image

Nu har vi precis ätit middag. Vet inte hur många olika grönsaker jag ätit denna vecka. Det är många. Det blåser massor utanför. Så vackert och ändå fridfullt.

I eftermiddag hälsade jag på mormor och morfar. De är så härliga och alltid så glada. Mormor är nyss fyllda 85 och morfar fyller 90 i höst. Jag visade min Volvo som ju är täckt med ett par av mina konstverk och uppmanade morfar som också kör (!) Volvo att låta mormor som ju är en väldigt duktig konstnär måla om hans bil. Återstår att se. Lär bli något vackert landskap. Mormor och jag pratar alltid konst när vi ses och hon vill alltid se mina senaste verk. Idag bestämde vi att vi ska ha en gemensam utställning. Om jag hinner så redan i höst. Gärna i Torsås kommun! Och nu letar vi lokal, tänker mig något rough och betongaktigt. Har ni något tips? Mottages tacksamt! Vår konst kommer att bli en fantastisk kombination. Alla (!) i Torsås kommun är såklart välkomna på vernissagen!
image
image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories