Lena Endre och böcker!

september 5, 2010

Jag har suttit och jobbat med en massa texter idag. Jag älskar att skriva. Det är mitt kall, känns det som. Återigen är jag så otroligt glad och tacksam att ni är så många som läser. Möter ständigt människor som talar om för mig att de är läsare av “I huvudet på Benson”, vilket gör mitt hjärta lite varmare. Har en dröm om att skriva böcker.Håller på att jobba lite med det. Fick ett mail från en gammal bordtenniskompis, där hon och några kollegor på Hallandsposten läser bloggen. Tack till er snälla ni! Varför har jag då en bild på Lena Endre?

Jo, hade SVT på i eftermiddag och “Här är mitt liv” med en något gammal Ingvar Oldsberg som programledare. Lena var med i premiärprogrammet. Älskar henne. Hävdar att hon är Sveriges bästa skådespelerska. Du är grym Lena.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories