Lejonkungen i 3D!

september 11, 2011

Gud vad jag börjar alla inlägg med “igår”. Det ska jag inte göra idag utan idag ska jag börja med just “idag” Så here we go. Idag var jag och min kompis Svenne på galapremiären av “Lejonkungen” i 3D. Det var ascoolt. Och är det någon tecknad film som jag gillar (brukar inte riktigt va min cup of tea) så är det just “Lejonkungen”. Minns när jag såg den på bio hemma i Torsås. Min lillebror Emil var med och det var första gången han gick på bio. Tror det var -95 eller något sånt. Hur som helst min kompis Svenne ÄLSKAR tecknad film. Hon skrattade mer än alla barnen. Det var otroligt mycket folk idag på Scandic Park, men bästa Stephanie Bonn på Zap Events skötte det hela med bravur och allt gick smidigt. Till lunch åt jag en halv korv med bröd, sourcream chips, cola zero (inte alls lika god som light) och en liten påse bilar. Det är skitbra att mingla, man äter så bra då. Ska ut och springa 2 mil nu! Tack Zap för en trevlig söndagseftermiddag.

Bilden ovan lånad från finest.se. Se alla minglande människor här. Min vita tröja kommer från Sabina & Friends.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest comments

Archives

Categories