Lätt som en plätt

februari 22, 2013

I dag njöt jag till fullo. Gabriel och jag låg på vårt gamla hak Catalina Hotel. Guuud vad jag älskar sol och värme. Gör alla det? Egentligen njuter jag minst lika mycket att ligga i skuggan, bara det är varmt. Älskar att slippa ta på sig ton med kläder och att varje liten vistelse utanför dörren ska bli ett projekt. Här cyklar jag iväg lätt som en plätt med lätta “tramp”. Och på tal om cyklar så blev den snodd idag. Fan skit på er dumstrutar! Hatar att det är så många cyklar som blir stulna här. Tror jag har blivit av med tre fyra på alla år.

På morgonen träffade jag min kompis Jesus som är ansvarig för all jet-ski här på beachen. Jesus är grym. Han har alla min grejer när jag är borta som jag är honom evigt tacksam för. Fick alla dem idag. Bland annat ett par inlines som jag älskar över mycket annat. Ska ut på en ride imorrn bitti. Håll tummarna! Var ju ett tag sedan…


Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Lätt som en plätt

Jane / februari 22, 2013

Ser jätte mysigt ut där. Synd på cykeln, att folk inte kan skilja på mitt och ditt. Ha en skön dag. Kram

Svara

Latest comments

Archives

Categories