Lars Ohly och dumplings i regnet

augusti 25, 2010

Foto1115.jpg

Hellen och jag hade vår andra lunchdejt denna veckan. Verkligen underbart. Det går liksom inte att ta med sig lunch till kontoret. Nej, det har aldrig varit min grej. Skönt att komma ifrån en sväng också. Tog mig på mina höga klackar till Sergels Torg och “Grace Tea House” . Sjuk bra ställe som jag varmt måste rekommendera. Så kinesiskt. Fast fint kinesisk. Det är skillnad på Kina och Kina. Här serveras du med bästa klass. Maten mycket god (ja det finns egentligen bara dumplings) sen får du till och med en god fruktsallad efteråt. Gå dit! Mitt lunchsällis gick inte heller av för hackor. En timme försvinner på en sekund känns det som med Hellen. Tycker vi hann avhandla det mesta. Vi konstaterade att vissa kemtvättar och skomakare inte är att leka med. Jag har hittat min nya favorit på Vasagatan 50. Fedit – en riktig pärla som jag redan besökt två gånger denna vecka.

Ja, just det hur kunde jag glömma?! Lars Ohly stod och mässade i regnet. Var det någon som lyssnade? Not me. I morse hade jag förresten ett spännande besök. Nu händer det lite grejer därhemma i min lilla lya! Kul!

Foto1111.jpg

Foto1116.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories