Lapplös efter finalen i Körslaget!

april 26, 2011

Foto3524.jpg

I ilfart drog jag upp till Stockholm från Helsingborg i den härliga påsktrafiken (NOT – jävla trafik!). Livesändningen i Studio 7 väntade. Final i Körslaget med “Team Gabriel” och “Team Andreas”. Från en första plats tidigare på dagen så blev det “bara” en andra plats på kvällen. Gabriel kände sig ändå väldigt nöjd och är hyllad till tusen från håll och kanter. Körslaget är lördagsunderhållning och det kanske inte är den bästa kören som vinner alltid… Eller hur? Jag är ändå stolt och hade nära till tårarna när de framförde “Halleluja”. Träffade och mös lite med bästa Gabriels föräldrar. Inte minst grabbarna grus. Missade mig själv på bilden, men det känns helt ok efter en dag som denna. Jag minglade en sväng på efterfesten, men sladdade sedan hemåt. Har jag sagt att jag har en vääääldigt snabb rallybil? Japp, jag är lapplös ett tag. Skit också.

Foto3526.jpg

Foto3529.jpg

Foto3531.jpg

Foto3534.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments on “Lapplös efter finalen i Körslaget!

K-art / april 26, 2011

Klart att den bästa kören vann!

Svara

  Anna Benson / april 26, 2011

  Hmm….

  Svara

Brain Seltzer / april 26, 2011

Det var med ett litet leende jag läste att du blivit av med körkortet… Självklart är jag inte skadeglad, men det var väl lite självförvållat?

Körslaget är inte riktigt min grej, musik älskar jag men kör passar inte in i min begränsade musikvärld.

Hur blir det med ditt journalistiska arbete nu när du inte kan eller snarare inte får köra bil? Hade gärna varit din chauför men jag är långt från Stockholm. Sitter på flygplatsen i Singapore och väntar på flyget till Papua Nya Guinea. Dags för Brain att jobba en månad….

Ditt nya koncept med tävlingar verkar vara en framgång. Kan du inte fortsätta med det? Den som gissar rätt på hur många kilometer i timmen du körde för fort vinner solglasögonen du hade på dig i bilen….

På återseende/J

Svara

  Anna Benson / april 26, 2011

  BS! Hälsa Papua Nya Guinea! Vad gör du där egentligen?
  Körkortet ja, typiskt mig. Tror alltid jag ska hinna allt och kommer fortsätta tro det. Allt går.
  Bra idé med tävling! Kan dock inteeeee lotta ut mina solbrillor. Inget av de tio par jag har. Love them too much. Men kanske hittar på något annat. Kram!

  Svara

Pärs bilder / april 26, 2011

Lite trist att det vägde tyngre att vara känd artist och vifta hysteriskt istället för att som Gabriel dirigera och leda sin kör.

Svara

  Anna Benson / april 26, 2011

  Kan bara instämma! Men som sagt Gabriel känner sig nöjd och glad ändå. Tack för att du läser.

  Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories