Lapning, 30 grader och korsord

oktober 8, 2010

Foto0433.jpg

Så härligt med sol och värme. Det blåser förbannat mycket dock. Särskilt på min balkong som ligger högst upp på 16:e våningen. Fick min första solbränna idag. Hann med att lapa några timmar. Löste korsord från Allers. Min älskade lillebror gav mig det i födelsedagspresent. Och en Bridgepåse. Som är slut sedan ett tag. Allers får mig att minnas en annan Allersperiod. Fick nämligen en hel prenumeration av kära Royal Ladies Club. Jag trodde inte att det var sant. Det var det. Hur som helst cirka 30 grader idag. Underbart. Jag har fixat och grejat massor. Packat upp och handlat på Publix, fixat ID-kort, fixat min telefon med mera. Så många Miami-bor som har ringt idag. Kul. Trodde jag var anonym här. Roligast var att träffa min vän Anna på Publix.

Foto0436.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories