Landet i Småland nu

juni 19, 2010

0_1.jpg

Landet i Småland nu… Jag älskar det. Det här är mitt andrum i Sverige. Det här och Haga Park på Öland. Det finns få platser i världen som har den inverkan på mig. Mina underbara pingisvänner Kajsa, Linda och Frida är här i helgen. Mysigare än så här blir det inte. Vi har vuxit upp ihop och rest land och rike runt för olika matcher och känner varandra utan och innan. Underbart att bara vara. Vi har otroligt tur med vädret och steker i solen. Morgonen inleddes med ett dopp i Östersjön. Bröllopet i Sthlm känns avlägset. Själv ska jag iväg och plåta Djurgårdens fotbollsherrar som är här i krokarna och lirar. På återseende.

annabensonhemms.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories