Landar, njuter och Fotbollsfrun

mars 16, 2012

Jag är i Småland och njuter. Går runt i säckiga kläder och ser inte klok ut. Men fasen vad underbart. Pysslar i trädgården och fixar i ordning huset för sommaren. Älskar verkligen att bo här. Solen skiner och det är nästan 20 grader varmt i solen. Jag är egentligen här för att måla en massa. Har ett gäng dukar med mig. Har en utställning i maj som känns superkul och som jag nu håller på med. I Småland är lugnet och här får jag en massa inspiration, men först tar det ett par dagar innan man landar och tankar på energi. Satt uppe hela natten och pysslade. Älskar när tiden inte spelar någon roll.

Idag drog jag in med den röda pärlan till Kalmar där jag åt lunch med härliga och frispråkiga Malin Wollin alias Fotbollsfrun. Malin och jag hade en massa kul att prata om. Hon släppte en bok i höstas och har bland annat skrivit över 600 krönikor. Impressive! Numera är hon på Aftonbladet och tidningen Mama. Läs hennes välbesökta blogg här. Man vet aldrig vad som kommer ur Malins mun… Senast vi sågs snackade hon fritt om manliga könsorgan på scen när jag var konferencier. Jag minns att jag blev något ställd.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories