Lady Gaga och lillasyster

januari 6, 2012

Idag låg vi vid poolen några timmar. Julia njöt de sista timmarna i solen innan vi åkte till flygplatsen för att checka in henne på ett plan till Europa. Så mysigt att ha min lillasyster här! Love u sis. Vi är väldigt lika och går bra ihop. Nu landar hon strax i London. Så duktig och bara sjutton år (stolt!). Utsikten från poolen is amazing och det är en läcker infinity pool på Gansevoorth som jag njuter av så ofta jag kan. Julia har varit där varje dag nästan. Min vän Ian kom förbi och pratade film. Han har mycket på gång och bland annat släpper han en dokumentär om Lady Gaga i över 70 länder den 3:e februari som jag bara måste se. Har lovat Ian att vi ska komma igång med vår tennis nästa vecka. Får se hur det går. Jag brukar vinna och vill inte ändra på det.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories