Ladies Night 2013

oktober 20, 2013

I fredags blev vi slussade till Västerås av Michel Bindefeld i en stor buss. En riktig partybuss med hög musik, vin och mat. Och ladies. Japp, en kväll för bara ladies. Det var nämligen premiär för Ladies Night. Premiären i år var i Bombardier Arena i Västerås och vi checkade in på First Hotel Plaza med magisk utsikt. Jag är så otroligt tacksam för allt kul jag får vara med om väldigt ofta och försöker påminna mig själv om det hela tiden. Man blir rätt bortskämd. Bindefeld och co hade tänkt på alla detaljer och vi blev ordentligt bortskämda med små saker hela tiden. Inte minst Mac-hamburgarna kl 02.00 mitt i natten. Så kallad nattamat. Tack tack tack!

Och så showen då… Ja, vad säger man!? ALLA stod upp och dansade, sjöng och rockade. Underbart! Bäst var nog Tommy Nilsson som dammade av några riktiga klassiker så som “Öppna din dörr” med flera. Erik Saade var gästartist och som Aftonbladet skrev hade mammorna till hans fans fullt upp med att filma Eriks coola moves. Fansen var för längesedan hemma och sov. Någon berättade om tre tonårstjejer som hade varit utanför arenan i tre dagar för att få en skymt… Var ni någonsin så? I ensemblen i år ingår förutom en massa fantastiska musiker och dansare även Andreas Lundstedt, David Lindgren, Style med Tommy Ekman och Christer Sandelin, Tommy Nilsson, Tomas Järvheden, Patrik Isaksson och gästar gör Erik Saade samt Ronan Keating. Ladies om ni vill ha en helkväll. Kolla in Ladies Night. Garanterad succé!

Kvällen till ära hade jag guldbyxor från Valerie på mig. Och de fick vääääldigt många kommentarer! Ähum. Foto längst ner_ Karin Törnblom Aftonbladet och även lånade från Finest.se.

Ladies Night 2013 premiären i Västeras, Bombardier Arena Ladies Night 2013 premiären i Västeras, Bombardier Arena Ladies Night 2013 premiären i Västeras, Bombardier Arena Ladies Night 2013 premiären i Västeras, Bombardier Arena Ladies Night 2013 premiären i Västeras, Bombardier Arena CYMERA_20131020_135900 Ladies Night 2013 premiären i Västeras, Bombardier Arena Foto Karin Törnblom

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 Comment on “Ladies Night 2013

Kenny / januari 1, 2014

Jag var en utav dom som var o väntade men det var inte 3 tjejer. det var jag och 2 andra tjejer som väntade på b.la Eric

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories