Ladan som sett bättre tider

juli 6, 2011

Semesterfeeling är total. Idag har jag fixat en massa här. Köpte till och med en stavmix så att jag kan göra goda smoothies. Gick en lång runda igår kväll. Det är så vackert. Kollade till båten. Ska tömma den på vatten imorrn och förmodligen blir det en liten runda. Gick förbi en lada igår som hade sett bättre tider. Min lillasyster berättade att min pappa hade sovit där en natt som liten pojk. Det var troligtvis lite mer stabilt då. Låg länge i sängen i morse. Kunde inte gå upp. Faktiskt inte för att jag var trött (var pigg som en mört), nej för att det var så härligt att ligga och lyssna på träden som susade. Vet ni vad jag menar? Det är fantastisk musik. Tog ett kvällsdopp igår innan jag somnade. Jag älskar landet.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories