Kräftor, pr och 5 bokreleaser

augusti 23, 2014

image

Dagarna går så fort! Lördag kväll och veckans jobbvecka är slut. Imorrn ska jag vara tokledig. Precis byggt klart en hemsida till. Min lilla “hobby”. Nästa vecka går alla EATSweden böckerna på tryck. Just nu läser vi korr och gör allt det sista. De släpps samtidigt som Rosa Kokboken  – också på Bokmässan. Vilket ju är magisk timing. Not. Att släppa 5 böcker samtidigt är lite speciellt och annorlunda.

Vi har bestämt att det blir Miami i december när granarna är slut. Får se hur länge jag stannar. Ska försöka att inte göra så många knop till våren. Ska bli underbart. Lever här och nu men längtar ändå.

Vi åt kräftor ikväll. Mysigt. Men så mycket jobb för så lite mat. Men det hör till att äta en gång minst så här års. Vi slank in på Marie Leveau av alla ställen ikväll för en drink på vägen till affären. Gick rätt snabbt. Ingen favvo.

Lunchbilder från Urban Deli. Träffade grymma Åsa som ansvarar för Rosa Kokbokens pr. Vi hade avstämning. Galet kul! Så mycket framöver. Ska berätta när var och hur.

Nu somnar jag som en stock. Hoppas ni har det bra! ❤ Ska berätta om nästa vecka imorrn som blir väldigt kul!

image

image

image

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories