Krabbrace på västkusten

juli 5, 2015

SAM_0212

På väg hem från västkusten. Tog tåget hit och hälsade på min underbara Helena med familj. Älskar att vara där. Så okomplicerat. Känner mig som en i familjen. Fick till och med följa med till Stillingsön på Tjörn där Marcus familj var samlade. Vilken dag. Strålande sol och 150 års-jubileum varpå alla var klädda som förr. Så elegant. Älskar hattar och solparaplyerna, korsetterna och de långa kjolarna. Det var klass då. Lite som min syster Frida som ofta har hatt. Jag ska också bära det oftare.

Det blev ett halvt dopp för min del. K däremot badade och tog sina första simtag som hund. Gick fint. Mackan, jag och barnen fiskade krabbor. Åh så härligt! Jag är som ett barn när jag får napp! Älskar att få napp! Eller hugg eller vad man säger. Fick upp en jättestor. Sedan hade vi krabbrace. Nu mot Stockholm. Sista jobbgrejerna innan semestern börjar på riktigt. Ser fram emot ledigheten. Kärleken. En lång skjorta som hänger över en bikini, brunbrända ben, solen som skiner, god mat och dryck, långa sovmorgnar, pussar, sena sommarkvällar, Sommar i P1, böcker och så ska jag börja på min nya bok som kommer i november. Först Rosa kokboken i september men sedan nästa i november. Vi ses från öjn. Livet är bra.

Mitt sommarlöfte är att bli bättre på att uppskatta det.

SAM_0234SAM_0244SAM_0223SAM_0226SAM_0242 SAM_0243 SAM_0252 SAM_0249 SAM_0248 SAM_0245SAM_0218 SAM_0219

 

SAM_0207

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “Krabbrace på västkusten

Lotta / juli 8, 2015

Anna, vad roligt att du varit på Stillingsön. Kommer bada från badbryggan i slutet av juli då jag hälsar på min vän Olof Obrant som har huset snett emot badbryggan. Small world

Svara

    Anna Benson / juli 13, 2015

    Oj Lotta, ja verkligen en liten värld. Stillingsön känns verkligen inte som om alla besöker varje dag. Genuint och exklusivt på så vis att husen är så få och generationers generationer. Jag hälsade på Eva som Olof säkert känner. Njut! Och hoppas allt är bra med dig. Kramar

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories