Köpa lycka för pengar

juni 27, 2011

Jag har haft en underbar dag. Ibland glömmer jag bort hur skönt det är att bara vara hemma. Hemma i min lägenhet, hemma i Stockholm, hemma i mig själv. Dagen avslutade jag med att måla. Blev klar med två målningar. Två nakna män. Det är lite kul, men när jag målar känner jag mig verkligen “hemma” i mig själv. Det är en fantastisk känsla att stå och måla, blicka ut över takåsarna och sjunga med i skön musik samtidigt som elden sprakar i öppna spisen och ljusen fladdrar. Älskar sådan egotid. Middagen avnjöt jag hos två riktiga turturduvor – Snäckstar och hennes Martin alias Travkalle. Gud vad det är gott med hemlagad mat. Det är så sällan jag äter det. Thanks! Sprang min Söderrunda med lätta ben på eftermiddagen. Kände mig som en kenyan. Jag shoppade lite idag också. Blev chockad över hur fasansfullt billigt allt har blivit. När hände det? REA? Hittade några härliga plagg. Och visst fan kan man köpa lycka för pengar. Om än något kortsiktig men ändock.

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Köpa lycka för pengar

Rebecka / juni 27, 2011

Tack för i går vännen, så mysigt att du kom över på middag.
Tack för härliga skratt, kinapuffar och blommor. <3
Puss /Snäckan

Svara

Anna Benson / juni 27, 2011

Stor kram babe. Tack för att du finns.

Svara

Stort fan / juni 28, 2011

Underbara Anna,

Tycker det är så härligt med dig att du gör saker du både är bra och dålig på.

Bordtennis spelade du ju bra och mådde bra av det. Nu ägnar du mycket tid åt att måla som du är helt ny nybörjare på och utifrån det blir resultaten. Men ändå finner du glädjen i att måla och stuntar i vad folk tycker och tänker om det. Det tycker jag är en underbar inställning. Man ska göra det man mår bra av oavsett om man är bra eller dålig på det och oavsett vad andra tycker.

Fortsätt måla och må bra Anna. Och vet du vad. Den som tränar blir bättre!

Svara

Anna Benson / juni 28, 2011

Tack snälla du, vem du än är. Blir väldigt glad av kommentaren trots att jag inte lägger någon värdering i om min konst är bra eller dålig :). Jag går det för att det är en fantastisk känsla, att få skapa något. Det är så skönt med konst inget är rätt eller fel. Kram och tack för att du läser.

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories