Konstnärer på beachen

januari 11, 2014

CYMERA_20140111_095623

Det är galet mycket svenskar i Miami. Överallt pratas det svenska vilket såklart är härligt ibland även om jag kan bli helt asocial när jag är här och mest umgås med mig själv eller mina närmaste. Men igår blev jag mycket glatt överraskad av svenska nunor – världens underbaraste konstnär Peter Sköld med familj strosade förbi på Lincoln Road när jag och Johanna satt och åt lunch. Världen är allt bra liten! Jag älskar den familjen – så härliga. Massor att prata om såklart inte minst om alla konstprojekt som såväl jag som Peter har framför oss. Alltid när vi ses pratar vi minnen om Rosa Bussen som drog genom Sverige för ett år sedan för att samla in pengar till förmån för Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Jag och Peter var ju ambassadörer för just Rosa Bandet 2012. Peter hävdar förresten fortfarande att han är bättre än pappa på fingerkrok…skulle hälsa det pappa!

På tal om konst gick vi förbi kända Miamikonstnären Scott Marsi in action. Han höll på att måla en vägg med Miami Heat-spelare. Så coolt! Och shit ny kittlar det i mina målarfingrar…. snart….!IMG_20140111_002430

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories