Konsthistoria på Universitetet…

augusti 25, 2012

Igår fick jag beskedet om att jag kom in på kursen “Konsthistoria” på Stockholms universitet. Jag har alltid haft ett brinnande sug efter att lära. Men det vet i tusan hur jag tänkte här och jag har ingen aning hur jag ska hinna detta under min hektiska höst. Tror jag tvingas tacka nej. Skit också. Vill inte plugga på nätterna. Jag önskar det fanns mer tid åt folket. Kanske till våren?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Konsthistoria på Universitetet…

Anonym / augusti 25, 2012

Fler än jag som är en tidsoptimist… Men bra när man inser sina begränsningar och trycker på bromsen innan det är för sent 😉 kram

Svara

Marre / augusti 25, 2012

Mer än jag som är tidsoptimist… Men bra när man inser sina begränsningar och trycker på bromsen innan det går för långt. 😉 kram

Svara

    Anna Benson / augusti 26, 2012

    Eller hur Marre! Det är bra att säga stopp ibland…

    Svara

Marre / augusti 25, 2012

Hoppsan Kerstin, vad hände där??? Tror budskapet gick fram. Ha, ha!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories