Kom igen nu Torsten!

maj 11, 2010

Torsten Jansson kan vara entreprenörernas VD, om IK (Ingvar Kamprad) får vara styrelseordförande. Och de båda har en småländsk anknytning, precis som jag. Ja, jag kan vara marknadschef. Fast det var inte det vi pratade om idag jag och Torsten. Nopp, lite annat smått och gott. Torsten hade det blåsigt värre på västkusten…

Jag, min faster och hennes man besökte Kostas nya fina hotell – Kosta Boda Art Hotell (grymt hotell), i somras. Det var lite kul för det var samma helg som Torsten gifte sig med sin Ulrica Messing och hela hotellet var abonnerat samtidigt vi fick en guidad rundtur. I korridorerna sprang vi på Jens och Mia Spendrups – goda vänner till Torsten och Ulrica. Så även till mig, framförallt Mia som var min mentor under en period. Torsten och Jens ska göra affärer ihop och Orrefors lanserar nu ett nytt ölglas i samarbete med Spendrups. Länge leve vänskapen!

Och kom igen nu Torsten. Ska vi köra eller ska vi?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories