Knasiga miner på W och missing Sarandon

december 4, 2011

Igår kväll var jag på ett kul, men väldigt blåsigt, Art Basel Event på The Standard Hotel. Det var Spin New York som kom ner till Miami och höll i ett event och som även bjudit in mig. Ni vet pingisklubben som Susan Sarandon driver. Det var coolt och pingisborden var riktigt läckert designade. Undrar vad Stiga säger om det? Fina Susan var i Kambodja och filmade så hon var inte med dessvärre. Och ingen pingis blev det för mig trots att jag hade mitt fina Stigarack med mig. Nej, jag spelar bara med Susan… Yeah. Underbara Anna som är min bästa vän här i Miami och jag drog sen vidare till W och öppningen av den nya restaurangen “Dutch”. Asläckert ställe och hela W är ju bara underbart dessutom krypavstånd hem för mig eftersom jag bor i byggnaden bredvid.

Anna och jag, eller snarare Anna, roade sig med att göra knasiga miner. Jag är inte lika bra på det, men gjorde mitt bästa. Blev inte så sent, men oj vad gott det var med ett par glas vin. Idag är det återigen författarmössan på.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Knasiga miner på W och missing Sarandon

anna / december 4, 2011

Jag bjuder pa dom minerna….. :s hahaha

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories