Knallröd och del 2!

oktober 27, 2010

Foto0775.jpg

Jag är nu inne i ”Del 2” på min bok. Det är enormt påfrestande att skriva men jag har bestämt mig för att göra det. Tack alla ni som stöttar mig på olika sätt. Behöver det. Sitter här uppkrupen i mitt vardagsrum och skriver. Knallröd i ansiktet efter några timmar i solen utan solkräm. Glömde! Samt i min nya underbara för evigt favorittröja från Ralph Lauren. Hoppas på höst och kyla så jag kan använda den utomhus istället för ac-kalla inomhus. Blir perfekt i NY. Dricker cola light för att bibehålla det kreativa och skrivarglöden. Nu ska jag skriva ännu mer. Behövde bara en paus. Tack fina ni därute. Love u.

Sa jag att jag har städat min lägenhet idag? Fy fan.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories