Klas klättermus och wienerbröd

juli 8, 2011

Igår var jag Torsås Kommun runt tror jag. En sväng i Siggesbo hos min kära far och kollade till läget lite. Jag och lillasyrran (som verkligen ALDRIG vill va med på bild) satt mest och fikade på trappan. Man fikar vääääldigt mycket på landet. Wienerbröd och sånt. Usch egentligen, men ack så gott ibland (typ igår). Det är väldigt fint i Siggesbo där jag är uppvuxen. Mysigt att komma “hem”. En oas mitt i skogen. Återigen det här lugna och sköna. Syrrans hundar var där då Fam Persson är och kör travhästar i Halmstad. Otroligt varmt. Solade en del. Blir rätt många Ramlösa på en dag. Fixardag igår i sommarhuset med gräsklippning, tvätt av båt och inte minst hänga upp hängmattan vilket innebar att jag fick klättra högt i en gran. Men så är jag en riktig klättermus också.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories