Kissfläck och Brontens show…

oktober 31, 2013

image

Igår var en hektisk dag med en massa möten. Men jag hann med en härlig lunch med underbara vännerna Snäckstar, Hellen och Anna. Fråga inte varför Anna har en blöt fläck på tröjan. Men hon kallas numera kissikissmum. For a reason. Hurry Curry är ett litet hak som vi brukar ses på vid Hötorget. Jag passade även på att köpa med mig lite blommor. Älskar att handla blommor där!

På kvällen gick jag och Ola på premiären av väldigt roliga Hasse Brontens show på Gröna Lunds Teatern. Showen som har turné till våren måste ni se. Väldigt kul!! Och jag fattar inte hur man kan vara så rolig i en hel timme utan avbrott!? Kan ni?

image

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories