Karate Kid

mars 25, 2012

Igår var jag min älskade lillebror Emil på Kampsportsgalan på min gamla arbetsplats Norra Latin. En massa massa idrotter under samma tak. Och hela kvällen var en enda lång utbildning. Till bordet hade jag förutom Emil, två världsmästare. En massa tjejer som slåss. Ja, och så en massa män också som slåss såklart. Det var flera uppvisningar på scen. Otroligt roliga Stefan Sauk hela en bejublad show på scen och skojade hejvilt. Och så sjöng han. Visste ni att Stefan är jätteduktig på att sjunga och faktiskt har sjungt in några låtar?

Jag hade en cool klänning från Sass & Bride lånad från Sabina & Friends. Bilder lånade från Cawa media och finest.se. Det var en massa roliga människor på plats. Inte minst vår kära idrottsminister Lena Adehlson Liljeroth.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Karate Kid

Maria / mars 26, 2012

Men Anna, kunde du inte gissat att du skulle bjudit med din kära redaktör…? Man kanske inte tror det när man ser henne- för hons er ju så snäll ut – men hon är gammalt grönbälte i ju-jutsu. Det, du!

Kram
M

Svara

    Anna Benson / mars 26, 2012

    Haha åh I wish! Du får komma med nästa gång. Saknar dig Fru Redaktör! Inte illa att du är ju-jutsu brud. Respekt! Varför har du inte sagt nåt? Jag borde ju ha passat mig…

    Svara

Maria / mars 26, 2012

Klart jag inte sa något INNAN vi skulle jobba – då hade du ju aldrig vågat… Och så var det ju i min ungdom… Kram

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories