Kaos, autosvar och fröken Pingis och Carter

juli 3, 2014

IMG_6572

Alltid efter mina resor blir det galet. Jag har mycket att göra nu. Särskilt eftersom jag har tänkt att ha semester ett par veckor. Sista jobbet imorrn kväll sedan bara njuta. Men mailen fortsätter att trilla in – men har satt på autosvar nu. Kan inte minnas när jag gjorde det senast! Ni vet semestersvar. Så jäkla skönt! Brukar arbeta efter devisen “alltid tillgänglig” but no more. Bara här på bloggen.

Idag har jag haft flera möten. Ett så otroligt viktigt med Akademibokhandeln shit håll tummarna. Sedan kollade jag på en lokal på Söder. Jag och min kompis Bella ska dela kontor. Kommer bli kanon! Vi ska blanda in flera av våra verksamheter där så det blir superduper. Men nja tror inte det blir den lokalen. Har ni någon? Jag vill ha mycket mycket ljus! Cyklade sedan vidare till lunch och så mycket snack med Pingis Hadenius. Hon är en riktig pärla och sprutar av idéer. Förutom en pärla är hon dunderentreprenör. Och vi hade såklart massor att prata om. Bland annat julgranarna och Smålandsgran och allt sortiment som jag håller på att sätta nu tillsammans med lillebror. Måste fråga er om hjälp där sedan – vad ni vill ha, vad man hänger i granen och så vidare. Jag ju inte haft någon gran på länge… Chevresallad på Hotell Diplomat var så otroligt god by the way! Riktig sommartouch.

Efter lunchen hade jag möte med två finingar- Lulu Carter och Johan Ludvigsson. Vi har ett litet projekt ihop som vi diskuterade en massa idag. Ska berättar mer om ett par veckor. Nu ska jag läsa korr på Rosa Kokboken – det närmar sig verkligen. Just det – det ösregnade när jag skulle cykla hem och cykelhjälm i all ära men resten av jag skulle blivit dygnsur om det inte vore för Lulu som klippte hål på en sopsäck och gav mig. Hon kan hon.

Skulle träffat bästa Lisa idag men fick avboka. Fan att sådant får komma i andra hand! Imorrn drar jag och Johanna till Gotland. Jag är ju gäst hos Ulrika Davidsson imorrn kväll. Vi ska packa för två veckor! Jag har inte börjat men min tjej har i alla fall tvättat. Hon är grym hon. Lägenheten är kaos men snart så. Hej hopp!

IMG_6567IMG_6577 IMG_6579IMG_6575

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 Comment on “Kaos, autosvar och fröken Pingis och Carter

Tony Carroll / juli 3, 2014

your life anna seems like one big party!!!!?????how come

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories