Kanske något mer…

juli 3, 2013

Sara Varga och Anna Benson i Rosa Koboken - kampen mot cancerI går plåtade vi Rosa Kokboken igen. Det tar sin lilla tid men det är det värt. Vi sköt ju på hela projektet ett år vilket känns ju rätt skönt just nu… Hösten 2014 kommer boken. Och kanske något mer. Ja, galet många spännande grejer på gång just nu!

Fantastiska och alltid lika härliga Sara Varga bjöd på en underbar rätt igår. Jag blir duktigt bortskämd bland alla dessa människor som skämmer bort mig med god mat. Idag ska vi plåta någon annan. Ni ska få gissa vem sedan.

Sara Varga och Anna Benson i Rosa Koboken - kampen mot cancerSara Varga och Anna Benson i Rosa Koboken - kampen mot cancer

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Kanske något mer…

Zarah / juli 9, 2013

Tack för ditt engagemang o stora hjärta. Har själv fått en cancerdiagnos o börjar min behandling om några dagar. Har bestämt mig för att klara detta med mina nära o kära omkring mig o ser fram emot när din vackra bok kommer ut nästa höst! Ska hänga på låset! Kram från mig!

Svara

    Anna Benson / juli 9, 2013

    Zarah – massor energi och kramar till dig! Stor kram

    Svara

Zarah / juli 11, 2013

Tack snälla! Det känns ända hit! Njut av livet varje minut, alltid. Kram!

Svara

Latest comments

Archives

Categories