Kanarieöarna

januari 8, 2017

Jag och K är ju på Kanarieöarna. Helt magiskt här. Solen verkar alltid skina från klarblå himmel och det var precis vad vi behövde. Vi var ju här samma tid förra året. Så smidigt eftersom vi dels bara kunde ta planet från Barcelona hit men också för att SAS flyger direkt härifrån. Jag får ju inte ha K med på planet i kabinen annars om vi inte flyger reguljärt så det är en liten utmaning att hitta resor men därför är Gran Canaria perfekt. And I love it. Bor på H10 Hotel som är underbart fast mest hänger vi på Palm Beach Hotel hos Madeleine min bonusmamma. Fasen har glömt ta bild på henne. Imorrn kommer hon inte undan!

Så underbart här med träning och framförallt vila. Gud vad jag återhämtar mig och laddar batterierna. Tid. Känns så lyxigt. Imorrn ska jag och K springa genom sanddynerna till Playa ingles.

Imorrn är det också Cancergalan i Stockholm. En stark kontrast till detta liv här. Första gången på många år som jag inte går men tänker på er alla därhemma och inblandade i galan. Kolla! 20.00 på TV4. Så viktigt!

      

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories