Kajsa Grytt – Boken om mig själv

oktober 12, 2011

Läste också boken om Kajsa Grytt i Miami. Kajsa är “ny” för mig sedan ett par år. Vet ni vem det är? Det kanska alla vet, men det känns aldrig som hon riktigt “slog”. Bandet “Tant Strul” verkade ju vara väldigt stora, men före min tid. Jag var på Kajsas skivrelease i vintras och hon är bra. Men nja att läsa 400 sidor om hennes liv som förvisso är mycket speciellt och musikertypiskt var lagom kul, men jag gjorde det i alla fall. Skulle nog aldrig sluta läsa en bok. Träffade Kajsa på “Bokmässan” och fick ett signerat ex. Sorry babe, men man kan ju inte gilla allt. Din musik är bättre!

Jag njuter i alla fall av att läsa självbiografier.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories