På bilprovningen!

september 13, 2010

0_0.jpg

Just nu är jag på bilprovningen på Söder. Hoppas min lilla pärla går igenom. Egentligen är det inte så lönt att besiktiga den då jag slutar köra den om en vecka. Japp, för det här är min sista vecka i Sverige, sen är det Miami som gäller. Saknar mina vänner massor som jag knappt hunnit träffa sista tiden. Måste ses i veckan!

 Det regnar i Stockholm idag – jag älskar det.

På tal om bilar förresten så skickade syrran en bild på en cool ny bil de ev. ska köpa. En Volvo. Ännu en. Tror det är nummer 74 i ordningen. Woho!

annabensonhemms.jpg

2_1.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “På bilprovningen!

Freddies Friend / september 13, 2010

Hörru!! Vi började faktiskt med en röd liten söt Fiesta om jag får be!!!!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories