Julstök! Köttbullar, knäck, rischocklad och cupcakes…

december 24, 2009

Ikväll har vi julstökat! Sååå himla mysigt. Vi bjöd hem Roger till Gabriel och ville bjuda honom på en svensk rätt. Hmm köttbullar, stuvade makaroner och ketchup? Ja, varför inte. Vi hörs! Så gott! Och på tal om “Vi hörs” så lärde vi Roger det och detta är för RLC:

Mitt i allt stök fick jag och Cia grabbarna att fixa lite med julgodiset. Roger rörde i knäcken och hårdare knäck har jag då aldrig smakat… Men jag får nog ta på mig ansvaret för det. Har jag någonsin misslyckat med knäck? Är inte jag knäckdrottningen? Eller klämkäck. Eller Lotta Engberg?

Nä.

Hur som helst Gabbe dukade fint, hackade mandel (fast han smet mitt i) sen la han ut alla knäckformar så fint. Ja riktigt mysig kväll med en massa julmusik, tända ljus och vågornas brus. Underbart.

Roger hade en mängd cupcakes med sig. Oh my God! Snacka om söta men fasansfullt goda. Jag som inte brukar gilla sånt sött… Men nog slank det ned en.

Vi försökte kolla på TV3 Play men tusan vad låååångsamt det var. Finns det något segare än seeeg uppkoppling.

Seg kola?

Hur som helst från oss alla till er alla en riktig riktigt god jul.

All kärlek och värme.

Imorgon är det julafton.

Puss och kram

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Julstök! Köttbullar, knäck, rischocklad och cupcakes…

jossan / december 27, 2009

vi höööörs! Dig går det ingen nöd på och du tar verkligen din uppgift i RLC på allvar genom att sprida budskapet över kontinenter! Jag gillare! Ska Roger förresten starta upp RGC i miami nu lr?

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories