Great flow!

december 1, 2010

Samsung Benson 008.jpg

Gud vad jag har det mysigt. Sov till12.30 idag! Ja, ställde ingen klocka och antar att jag är jetlaggad eftersom jag inte vaknade. Underbart att sova i min härliga säng. Har varit hemma hela dagen och fixat en massa och packat upp litegrann. Ska ju inte stanna så länge, men det är ändå skönt att känna sig hemma. Har julstämning. Massor tända ljus och min fina adventsstjärna i fönstret. Minns hur jag kämpade för den där stjärnan, den är väldigt speciell. Har jag sagt att jag älskar att vara hemma? Nu ska jag skriva två artiklar för AB – håll utkik! Sen på med alla varma kläder och på en härlig middag. Life is good. Great flow.

Samsung Benson 005.jpg

Samsung Benson 009.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Great flow!

Jessica Arvidsson / december 2, 2010

Kanske av andra anledningar men; känslan är densamma här. “Life is good. Great flow.” Underbart!

Hade dock ha behövt lite av ditt Miamiväder här just nu för att den där bilturen till Stockholm och The Tingwalls i helgen inte skulle kännas så avlägsen. Kan du kanske be någon att telepatera över lite töväder? Bara imorgon.

Svara

    Anna Benson / december 2, 2010

    Jessica! Ska göra vad jag kan. Lyckas inte det – ta god tid på er. Kör försiktigt och ta det varsamt. Visste inte att du läser. Stort tack för det! Väldigt kul. Har koll på dig också! Kram och hoppas vi ses till helgen.

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories