Julshopping Sawgrass Mills & IKEA

december 24, 2010

Samsung Wave Benson 001.jpg

Idag har vi varit på en rejäl tur. Först lägenhetsvisning åt Jonas på Flamingo, Bayside. Visst är utsikten magnifik över downtown? Sen drog vi till Sawgrass Mills och storhandlade. Jag är faktiskt väldigt oskyldig till det fulla bagaget då jag tyglade mig lite idag. Grabbarna var desto bättre… Ber till gud om en lösning på allt mitt bagage hem till Sverige en vacker dag. Hur som haver sen blev det IKEA och framförallt mat till morgondagen då det är knytis hos Anna. Ikväll är det dock uppesittarkväll och julbak som gäller för oss. Jag ska göra knäck såklart som alltid, med mera. Julen är här även i Miami även om den känns lite avlägsen. Blir man inte väldigt sentimental på julen? Skickar extra julhälsningar till min familj hemma i Sverige. Tänker på er!

Samsung Wave Benson 002.jpg

Samsung Wave Benson 003.jpg

Samsung Wave Benson 004.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories