Julen är kommen hopp tra-la-la-la och smörpopcorn!?

november 17, 2009

Det blev lite senare än vanligt igår. Ja, alltså inte hela natten men när jag väl cyklade hem stupade jag i säng.

Kvällen innan kämpade jag med en utsökt måltid (se bild), som slank ner utan några som  helst problem. Till och med över till lunchen. Där ser ni! I can! Hur som helst var det inte helt problemfritt och innan jag hade fått igång gasspisen hade jag både varit och knackat på snygg-grannens dörr och googlat efter en lösning. Tillslut vred jag på “gas-kranen” och plötsligt gick den igång… Gott blev det i alla fall! Och grannen? Han var inte hemma…

Förresten fick jag höra en märklig historia av Jeff. En kollega till honom spelade mycket golf och hade alltid en pegg i mungipan som han knaprade lite på. Runt 65 år gammal ramlade han bara ihop en vacker dag på golfbanan. Vad han dog av? Förgiftning. Som han själv hade orsakat. För när läkarna kikade inuti honom fann de en jäkla massa rester av sprutmedel och dylikt som används mot gräs. Så my message today will be – don’t eat pegs.

Var lite molnigt igår på fm. Hoppade i mina löparskor och sprang en runda längs beachen. Faktiskt ända ner till marinan. Väldigt fina båtar. Jag ska ha en sån stor båt när jag bli stor.  Löparrundan var ovanligt tung och kanske är det sviterna från svininfluensan? Jag som brukar kunna springa tills nån ber mig att sluta. Medfött eller inte? Hmm det ligger hur som helst många mils träning bakom. Nästa löparrunda kanske sker senare idag men det låter jag vara osagt.

Dåligt väder sa jag? Alltså det är ju fortfarande runt 30 grader varmt. Molnen försvann runt lunchtid och då hade jag hunnit skura golven också (behövdes!). Herregud. Tillbringade några timmar på beachen i solen. Sola måste vara min favoritsysselsättning. Lyssnade färdigt på John Grisham. Läste om Zlatan. Snart klar… Vilken kille! Vilken artist! Se hans mål på youtube – helt otroligt. Såg en man “plocka” kokosnötter från ett träd. Sprang på en filminspelning igen. Tog en bild denna gång. Landade sedan på Delano. Åhhhh vilket ställe. Alla som kommer hit och hälsar på kommer garanterat besöka det! Satt där och avnjöt ett fantastiskt gott vin. Gick sen vidare till Catalina och åt en god sallad. Träffade Marcello. Supertrevlig kille! 🙂 Hängde lite i baren, träffade en ung fotomodell som var influgen för 2 veckors fotojobb. Herregud kan man vara 9 år och så mogen och vuxen!? Jobbade just nu för American Eagle. Hennes manager “T” var också trevlig. På Delano såg jag förresten ett supermysigt par som drack vin mitt i poolen (se bild). Frågade om jag kunde ta en bild. Blev rätt sent på Catalina. De bjuder på drinkar där mellan 19-20 varje dag. Fullt av folk. Kul! Poppade sen micropop mitt i natten. Vadå utan smör? Tjena.

Fixade min amerikanska mobil så nu går det att ringa igen. På tal om att ringa pratade jag med fröken Norrland (Nåland om jag uttalar det) på skype. Deras källarförråd är coolt.

Och så har julen kommit till SoBe. Ja, i alla fall till Lincoln Road. Vet inte om stjärnor i palmer skapar julstämning? I alla fall inte mer än stjärnorna i fönstret på Sturegatan.

Miami 2009 024

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Julen är kommen hopp tra-la-la-la och smörpopcorn!?

Fröken Norrland / november 20, 2009

😉

Svara

Latest comments

Archives

Categories