Journalist eller programledare? Hjälp!

februari 12, 2010

aftonbladet459x71 (kopia)

Jag älskar att vara hemma. Höra musiken på hög nivå. Min “Home” playlist. Love it. Se ljusen fladdra. Öppna spisen spraka. Titta ut över takåsarna. Livet är underbart. Mitt hem är underbart.

Kommer jag att bli som Elisabeth Höglund när jag blir stor? Fan att inte Ryding gillar mig då bara.

I Stockholm finns det så mycket möjligheter. Så mycket att göra. Spännande och häftiga attraktiva erbjudanden och möjligheter. Inte minst alla profiler som vill ha min hjälp. Jag är hedrad och tackar som ödmjukast. Först ska jag se till att att göra de uppdrag riktigt bra som jag redan har åtagit mig.

Idag har jag varit på slutcasting för ett programledarjobb på TV. Väldigt häftigt. Jag var där även igår och med min obefintliga röst gick jag trots allt vidare bland alla till sista gallringen idag. Det är bara jag och ett par till. Om jag skulle få jobbet hoppas jag att de gillar min röst även utan dess hesa effekt… Lovar att återkomma så snart jag vet mer. Jobbet innebär en hel pendling men upplägget är attraktivt och jag är mycket intresserad. Det var mycket improviserande framför kameran. Jag är nog rätt okej på att improvisera. Sålde en resa till Miami på 3 minuter och en oduglig fjärrkontroll på 2 minuter och sist men inte minst berättade jag historien om pingistönten Anna Benson på 5 minuter. Hoppas de gillade det… Kom igen nu! TA MIG!

På eftermiddagen hade jag möte med Aftonbladet på deras stora kontor vid Globen. Träffade både nyhetschefen och tidningschefen. Har en hel del spännande på gång. MEN vill ha min stående på söndagar. Förstår ni inte det? 🙂 Läckert att se hela redaktionen. På Sportbladet har de 55 journalister. Totalt är de 800 personer som jobbar på AB…men de har ingen journalist i Florida. This story to be continued. Nya möten nästa vecka. Spännande!

Och vad säger man? Elin för fan! Om Tiger har hålat ut en gång så är det nog svårt att hålla igen. Och är man van vid 18 hål så är man.

Bollar_1127676l

I tisdags var det 800 000 personer som kollade på Gunde Svan, som för övrigt får ca 100 000 kr per program… Jag var en av dem, som kollade. Denise du måste sparka igång snowracen nästa gång och Richard ta av dig guldskorna!!! Bronthen fikar mest för att hålla formen…senast idag på Sveavägen. Vinterspelen i Åre…nja jag vet inte. OS i Vancouver – ja tack.

Kom att tänka på Ingvar Carlsson, vår gamle statsminister. Kommer ni ihåg när man kunde äta “sulan” som godis? Jag brukade äta massor. Helst röda.

Fick nya plastkort idag. Ja, ett nytt Mastercard och ett nytt AMEX (American Express). Jag sliter ut mina kort på 6 månader och måste alltid beställa nya. Visa kortet håller dock än. Kul med nya glansiga kort. Gillas. Känner mig rikare på något sätt då.

Och sen undrar jag om man kan ha Uggs så här års?! Vill ha! Säljs de i Sverige?

Kördel för fan sorry för lunchen idag, men var tvungen att “hålla” igen. Precis som Tigern. Har för övrigt hållt igen hela veckan. På rösten alltså. Gästspelade mycket kort igår kväll på Café Opera och på Finest Awards. Kul att träffa alla människor men insåg till min förtret att det var omöjligt att vara tyst. Stannade bara en timme… Sorry Marie! Och sorry alla underbara vänner som ringer. Men jag är strängt beordrad att inte prata i telefon. Jag har bara en röst tyvärr och varit tvungen att lägga krutet IRL. Var dock på en tyst och lugn middag ikväll. Fick otroligt god rödbetssoppa hos prinsessan Anna. Det skulle vara bra för rösten…

Over and out.

Nej förresten – vad tycker ni!? Programledare eller journalist??? Eller både och? Jag gillar både och. Vill liksom oftast ha och äta kakan.

367301_729_488_1

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Journalist eller programledare? Hjälp!

Peter / februari 12, 2010

Så otroligt häftigt att du har massa på G ,,, fattar inte hur du orkar!

Du är grym!!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories