Jonas Bergström, nattliv och myssöndag OCH snö!

februari 21, 2010

Med risk för att bli tjatig och för att ALLA pratar om det, men – SNÖ! Det är överallt. Herregud i Stockholm är det nästan -15 och på vissa ställen är det 1 meter snö. Jag ska snart på med handskar och mössa och en varm jacka för att skotta fram bilen. Körde fast. Men “parkerade” och lät bilen stå. Nu ska jag greppa någon skyffel och få fram den. Wish me good luck. Min lägenhet är också insnöad typ och man ser knappt ut genom fönsterna pga snön. Mysigt.

Miami 2009 007

Igår kväll var det en hel del clubing, men först schlagerkväll i Vasastan hos underbara Lars och Hans-Henric. Hans-Henric är rådgivare åt vår biståndsminister. Roligt jobb! Sitta och skriva tal och dylikt hela dagarna… Efter det bara det iväg till Rose för att avsluta kvällen på Hells Kitchen. Underbart kul! MEN kallt! Träffade så härliga människor. Älskar Stockholm – det är liksom vänner och bekanta överallt. Jossan och jag höll ihop hela kvällen men jag kastade in handduken runt 04.00… Träffade bland annat Denise som spelar skivor på Hells. Så även Magnus Hedman och Marcus Starberger. Men framförallt snygging Jonas Bergström. Så stiligt snygg och trevlig. Madde jag har första tjing! 😉

Idag har jag haft underbara Henrik Hussfelt (bror till TV-expertkommentatorn Jesper) på besök – datateknisk som få och han försökte få igång mitt trådlösa nätverk igen. Just nu har jag kablar. Nästan fängelsekänsla. Ja, man känner sig lite fastlås.Efter det åt vi brunch med min vän Fredrik Berling som också behövde datahjälp.

På eftermiddagen hade jag visning på min lägenheten och ja kanske… Heja Peter Rathje! Stockholms bästa mäklare.

Och grattis till alla OS-framgångar. Jag följer detta.Vi är bäst!

Spontanshoppade en lite gullig sak på Siba idag. Jag är en prylnörd och älskar teknik. I will tell you more. Varför och vad. För att lugna shoppingnerverna åkte jag till “Café Roslagstull” á la Jesper Blomqvist och drack kaffe! Hallå?! Jag dricker inte kaffe, men jo Jespers är gott. Kanske kombination av sällskapet och mysfaktorn som gjorde det. Kommer jag vara pigg resten av dagen?

Och som sagt nu ska jag gräva fram bilen. Söndagsmiddag på Gåshaga, Lidingö väntar med underbara Madeleine.

Puss

369252_729_488_1

article_image_0f7ebe34b324f655

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories