Jobb är nöje

augusti 11, 2011

Nu är jag verkligen back in business. Mötena avlöser varandra. Allt håller på att sys ihop. Så spännande så spännande. Hann dock med att äta en god lunch med snygga Maria på vårt stamställe “Hotell Nortull”. Kul med en rejäl update. Ja, jo jag hann faktiskt också rota i skåpen i Hässelby hos bästa Helena en sväng. Hon har alltid så mycket gott. Efter en god middag med bästa herr Sauk på Gondolen plockade Gabriel upp mig och kvällen avslutades på Skinnarviksberget under en filt med Stockholms bästa utsikt. Har du varit där? Det är helt magiskt. Inga ord kan beskriva. Provfilmade för ett spännande uppdrag idag. Håll tummarna! Jag älskar när jobb känns som nöje. Min gräns är borta för längesen och jag älskar för det mesta allt jag får förmånen att pyssla med. Puss

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories