Jo, man blir glad… Tack “Turkietkören”

april 13, 2012

Igår fick jag möjlighet att se Gabriel och hans fantastiska “Turkietkör”. Förstå att de har repat in en timmes konsert på en vecka. Mycket imponerande! Så kul att se eller framförallt höra vad en massa röster kan göra. Jag var med i början på veckan, men insåg snabbt min begränsning… Tack underbara “Turkietkören” för en härlig show. Tack Gabriel för du är så bäst och ditt otroliga arbete. Love u. Och Gladys del Pilar fuck you rock! Din pipa – vi hörs! Grymt bra! Så kul att träffa er alla och tack igen för att ni är så många som läser min blogg. Kul tycker jag! Njut av härliga bilder från er konsert. Och att man blir glad av att sjunga är ingen myt. Kram!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Jo, man blir glad… Tack “Turkietkören”

Siwan / april 14, 2012

Roligt att ta del av jätte fina kort

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories