Japp, så har även jag anammat…

april 10, 2012

Japp, så var det även min tur att anamma Gi-metoden. Min kära vän Ola Lauritzson är ju guru och hans härliga och duktiga kollega och marknadschef Clara är också kostrådgivare och har tagit på sig rollen som mina coach. Jag har ju sånt enormt sötsug ibland… Och ja och sen har jag en del viktiga grejer framöver, bland annat en plåtning som är rätt lättklädd och ja då vill jag försöka se så bra ut som möjligt. Men framförallt vill jag få bort mitt förbaskade sötsug som ger mig ups and downs under dagarna. Ola höll föreläsning om just Gi igår här i Turkiet. Och det var också igår som jag började min Gi-resa. Bland denna gigantiska buffé som det bjuds på varje dag på detta läckra fem-stjärniga hotell fick jag ihop följande lunch och middag, se nedan. Dessertbuffén får jag bara titta på. Jag håller på att hamna i tillståndet ketos som innebär att kroppen töms på kolhydrater. Clara tror att jag kommer tappa några kilon nu på en vecka. Ska bli spännande att se om detta är möjligt, men framförallt om jag klarar av att hålla mig borta från socker och kolhydrater. Det förstnämnda lär bli den stora utmaningen. Håll tummarna!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Japp, så har även jag anammat…

Christina Hansson / april 11, 2012

Jättesmaskigt! Alltså, en annan har alltid gillat grönsaker!!!!!!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories