Jag upptäckte gården på Söder

juni 12, 2010

Jag mötte upp Anna på Södermalmstorg. Ni vet en trappa ner där. Jag vet inte, men nu gör jag. Otroligt mysigt ställe, avsides där man kan sitta i lugn och ro. Anna är en fantastisk mysig vän. Vi var tidigare kollegor på Kungsängen Golf Club och har haft mycket kul tillsammans. Vi skvallrade lite mellan tuggorna av en god lunch. På “gården” där vi satt, skapade en fransman otroligt mysig stämning med saxofon, piano och dragspel. Älskar musik. Det är någon speciell grej just nu under Stockholm Love dagarna. Besök “gården” för en mysig stund! Stockholm är rätt kallt idag med växlande molnighet, men man kämpar tappert i sommarkläderna…

Nu ska jag iväg till Stora Essingen på en grillfest hos fröken Ahlkvist med tjejerna. Blir mysigt!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Jag upptäckte gården på Söder

M / juni 12, 2010

Mysigt

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories